Aloe vera a mindennapokban
Tegyünk az egészségért és az egészséges bőrért

                                              Aloe italok

Él ve z zük az Alo e Vera jótékony hatás át a friss, stabili zált Aloe Vera gél négy különböző formájában. Mind a négy variációnak a nyers Aloe Vera gél az alapja, amely nagyban hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz. Fogyasszuk ezek bármelyikét napi rendszerességgel, hogy ezzel segítsük a tápanyagok emésztését és felszívódását, hogy vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat adjunk hozzá napi táplálkozásunkhoz, és mindenek fölött azért, hogy megfelelő, egészséges életmódot alakítsunk ki. 

Aloe Vera Gel

Képzelje el, hogy felhasítja egy aloe levelét és közvetlenül a növénybôl kóstolja meg a levél géles tartalmát. A mi Aloe Vera Gélünk ezt az élményt adja vissza, amennyire csak lehetséges.

A csodálatos aloe levél több mint 75 féle tápanyagot, 200 különféle aktív alkotóelemet tartalmaz, ezen belül 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminosavat és 12 féle vitamint. Ez a termék a szabadalmaztatott aloe stabilizációs eljárásnak köszönhetôen mindazok körében kedvelt, akik ügyelnek arra, hogy emésztôrendszerük egészséges, természetes energia szintjük pedig mindig optimális legyen.

Termékünk, ez a gazdag, rostos aloe gél elsôként nyerte el a Nemzetközi Tudományos Aloe Tanács minôsítô pecsétjét, igazolva, hogy minôsége és hatóanyagtartalma megegyezik a friss aloe levélben található gél minôségével és tartalmával. Naponta, akár önmagában, akár természetes gyümölcslével fogyasztva az egyik legjobb táplálékkiegészítô, ami elérhetô!

ÖSSZETEVÔK:
Stabilizált Aloe Vera Gél, szorbit, aszkorbinsav, citromsav, kálium szorbát, sodium benzoát, Xanthan Gum, Tocopherol (E-vitamin) Nettó tömeg: 1 liter

ADAGOLÁS
Jól felrázva, naponta 1-2 alkalommal 0,3dl.

Fogy. ár: 21,80.- euró

 

Aloe Berry Nectar
Az Aloe Berry Nectar tartalmazza mindazon vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és enzimeket, amelyeket a már ismert Aloe Vera Gél is tartalmaz, de ez esetben mindezek kedvezô hatása kiegészül még a tôzegáfonya és alma jótékony hatásaival.

Népszerűségét a vizeletkiválasztó szervek tisztításán túl most a tôzegáfonya magas C-vitamin tartalma is növeli. Ezen kívül a pycnogenol természetes forrása, amely erőteljes antioxidánsként, különösen hasznos a kollagén szint megtartásában.

Az almalé A- és C-vitamin, valamint kálium és pektin tartalma miatt nagyon fontos. Az Aloe Berry Nectar étkezés mellé, vagy önmagában is fogyasztható. Kellemes aromáját és ízét a természetes, friss tôzegáfonya és az édes, érett alma adja. A hozzáadott természetes gyümölcscukor, a fruktóz teszi édessé, valamint a felnôttek és gyermekek számára is kedvelt itallá.

ÖSSZETEVÔK:
Aloe Vera Gél, fruktóz, természetes tôzegáfonya és almalé koncentrátum (ízesítés), szorbit, aszkorbinsav (antioxidáns), citromsav, kálium (aroma megôrzô), Sodium Benzonate (aroma megőrző), Xanthan Gum, Tocopherol (antioxidáns), színezőanyag, Red No. 40.
Nettó tömeg: 1 liter

ADAGOLÁS:
Jól felrázva, napi 0,5 dl

Fogy. ár: 21,80.- euró

 

Aloe Bits'n Peaches

A Forever Aloe Bits n' Peaches csodálatos ízű 100%-os stabilizált Aloe Vera gél ital, melyet árnyalatnyi őszibarack íz és koncentrátum tesz még élvezetessé. Az Aloe Vera tiszta, tápláló darabkái a napérlelte ôszibarack ízében megfürdetve utánozhatatlan ízt eredményeznek.

Az Aloe Verát évszázadokon keresztül egészségük megôrzésére használták az emberek. Az ôszibarackkal az Aloe Verához karotenoidokat adtunk - ezek értékes antioxidánsok és A-vitamin források, melyek nélkülözhetetlenek az immunrendszer megfelelő működésének fenntartásához.

A Bits n' Peaches sok egészséges összetevőt tartalmaz egy pompás ízű italban. Fogyaszthatjuk jéggel vagy keverhetjük gyümölcslével. Élvezzük a természet adományának csodás ízét a nap bármely órájában!

ÖSSZETEVÔK:
Aloe Vera lé (91,2%), gyümölcscukor, természetes aroma, étkezési sav (citromsav), barack sűrítmény (0,11%) tartósítószer (Nátrium-Benzoát), antioxidáns (aszkorbinsav, E-vitamin). Nettó térfogat: 1 liter

AJÁNLOTT FOGYASZTÁS:
Napi 1/2 dl. Felhasználás elôtt jól fel kell rázni. A már felbontott Aloe Vera lét hűtôszekrényben tároljuk.

nettó tömeg: 1 liter

Fogy. ár: 23,74.- euró

 

Forever Freedom

A Forever Freedomban az Aloe Vera olyan anyagokkal kombinációban van jelen, amelyek segítenek a megfelelô ízületi funkciók és mozgékonyság fenntartásában, s mindezt egy ízletes, narancsízű dzsúsz formájában.

A glukosamin szulfátot és a chondroitin szulfátot - a természetben elôforduló két olyan vegyületet, melyekrôl megállapították, hogy segítenek fenntartani az egészséges ízületi funkciókat és szabad mozgást - összekapcsoltuk stabilizált aloe vera gélünk gazdag összetevôivel.

Ehhez adtunk még C-vitamint és MSM-et, a biológiailag felhasználható kén elsôdleges forrását, mely szükséges a szervezet számára ahhoz, hogy képes legyen fenntartani az egészséges kötôszöveteket és az ízületi funkciókat. A glukosamin szulfát és a chondroitin szulfát olyan természetben elôforduló anyagok, amelyek segítenek fenntartani a porcok szerkezetét és egészségét, miközben ezeket a természetes ?ütôdés elnyelôket? hidratáltan tartják.

Ugyanakkor az ízületekben található ízületi folyadékban biztosítja a szükséges viszkozitást, lehetôvé téve, hogy a felületek szabadon csússzanak el egymáson.

A szervezet öregedésével kevésbé képes arra, hogy produkálja az egészséges porc ilyen természetes elemeit, ami aztán elvezethet az ízületek elhasználódásához.

A Forever Freedom az általában javasolt mennyiséget kínálja glukosamin szulfátból (1500mg), chondroitin szulfátból (1200mg) plussz 750 mg MSM-et és 250 mg C-Vitamint 4oz-s adagonként. A glukosamin szulfát, chondroitin szulfát, C-vitamin és MSM keveréke az elkopás elleni védelem elsô vonalát kínálja. Akárcsak a többi FLP termék esetében, ezek a tápanyagok természetes forrásból származnak és kivételesen biztonságosnak tekintjük ôket. A Forever Freedom-mal praktikusan és táplálóan indul a napunk.

ÖSSZETEVÔK:
Aloe Vera lé (89%), testesítô anyag (szorbit), természetes narancslé sűrítmény (2,4%), fruktóz, glukozamin-szulfát, kondroitinszulfát, természetes narancs aroma, metilszulfonil-metán (MSM), antioxidáns (aszkorbinsav), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (nátrium-benzoát), antioxidáns (E-vitamin).

nettó tömeg: 1 liter

Fogy. ár: 29,80.- euró

 

Frover Pomesteen Power

Vitathatatalan tény, hogy az antioxidansok nélkülözhetetlenek egészségünk  és fizikai jólétünk
megőrzése  szempontjából. Nagyon magas antioxidáns hatású!

                            Mégis nehezen jutunak megegyezésre a táplálkozás szakértők, amikor azt vitatják, vajon  mely gyümölcsök minősülnek  igazán hatékony antioxidansnak, melyek tartalmazzák a legtöbb Xanthone-t, illetve az ORAC listán hol helyezkednek el.      A nagyszerű ízű Pomesteen Power olyan gyümölcsök különleges keveréke, mint a gránátalma, körtre, mangosztán, málna, szeder, áfonya és szőlőmag. A Frover Pomesten Power valamennyi összetevője az ORAC lista (Oxigen Radical Absorbance Capacity) élén helyezkedik el, legelső helyeken a gránátlmával és a mangosztánnal. Az ORAC értélk annak mutatója, hogy egy adott antioxidans milyen mértékben képes a szabad gyökök károsító hatását meggátolni. Tapasztalja meg a gránátalmában, mangosztánban és egyéb gyümölcsökben fellelhető antioxidánsok kivételes hatékonyságát a Forever Pomesteen Power-rel. A Xanthone-ok  olyan természetes tápanyagok, amelyek, kiemelkedően hatékony antioxidans gyümölcsökben találhatók meg.

ÖSSZETEVŐK:  

Gránátalma gyümölcslé, körtelé, mangosztán (Garcinia mangosztána) gyümölcslé, málnalé, földiszeder lé, feketeáfonya lé, szőlőmag kivonat, tartósítószer (kálium szorbát, nátrium benzoát) Nettó térgogat: 473 ml.

Ajánlott fogyasztás:

Használat előtt alaposan felrázni. Naponta fogysszunk kb. 30 ml-t, vagy ízlés szerint, lehetőleg étkezés előtt. A legjobb hatás érdekében felbontás után tartsa hűtőben és fogyassza el 30 napon belül.

nettó tömeg: 473 ml.

 Fogy. ár:  22,80.- euró

 

Forever Aole2Go


Az Aole2Go  segítségével jó ízű energia bombához juthatunk, miközben szervezetünket ellátjuk a legfontosabb komplex szénhidrátokkal.

Meg alkottuk egyedülálló anioxidans koktélunkat. Immunrendszerünk minden várakozását felülmúlva lesz képes óvni szervezetünket, nem véletlenül. AMangosztánban található a legtöbb Xanthone vegyület, amely a C- és E-vitaminoknál is erőteljesebben képes védeni immunrendszerünket.  Az Aloe Vera Gél pedig magas poliszacharid-, valamint sok  más  termászetes  hatóanyag  tartalmának  köazönhetően ren

A Forver Living Products e két ital keverékét, adagonénti kiszerelésekbe fóliázva biztosítja - minden napra. A Forever AloeGo2bárhol, bármikor fogyasztható, munkahelyen, kiránduláskor, autóban, útközben. Csak szakítsa fel a fóliát és a két egészséges, tápláló ital keveréke máris fogyasztható!

Csomagonként 30 tasak.

  fogy. ár:  60,60.- euró

 

Aloe Blossom Tea
Az Aloe bimbóval gazdagított gyógynövény teakeverék különféle levelek, gyógynövények és fűszerek természetes ötvözete, amely különleges íz és illat élménnyel ajándékoz meg bennünket. Koffein mentes, a megújulás érzését keltve hat ránk. Akár meleg italként, akár lehűtve fogyasztjuk, az Aloe Blossom Herbal Tea nagyon finom és könnyen elkészíthetô egészséges folyadék.

 

A világ különbözô tájairól, Kínából, Jamaikáról, Egyiptomból, Amerikából és Indiából származó különös gonddal válogatott alapanyagokból készült e gondosan megkomponált teakeverék. A frissítô fahéj, narancshéj és szegfűszeg meleg, gyümölcsös zamatot kölcsönöz, jamaikai szegfűbors és gyömbér tartalma miatt pedig kellemesen nyugtató hatású. Saját ültetvényeinkrôl származó aloe vera bimbóval kiegészítve egy alacsony kalóriatartalmú, frissítô teakeverék áll rendelkezésünkre, a Forever Lite testsúly kontroll program nagyszerű kiegészítéseként.

ÖSSZETEVÔK:
fahéj, narancshéj, szegfűszeg, földi szeder levél, szegfűbors, ánizskapor, gyömbér, kardamom, Aloe bimbó, Gymnema Sylvestre, kamilla.

TARTALOM:
Egy doboz 25db fóliázott csomagolású teafiltert tartalmaz.

ADAGOLÁSA:
Egy csésze forró teához 1db filtert adjunk. A filtert forró vízzel leöntjük, 3-5 percig állni hagyjuk, mielôtt a tasakot eltávolítanánk.

Jeges tea készítéséhez öntsünk két csésze forró vizet 4 db filterre, majd 3-5 percig hagyjuk állni. A tasakok eltávolítása után még 2 csésze hideg vizet adjunk hozzá, majd lehűtve fogyasztható.

Fogy. ár: 19,95.- euró

 

Frover Natural Ásványvíz

 

Frissüljön fel és élvezze a Frover Natural Ásványvíz  megújító  élményét !

                                  

 

A folyadékpótlás folyamatos biztosítása minden helyzetben létfontosságú. Otthon, útközben, mindig legyen Önnél egy palack, szervezet meg fogja hálálni. Kartononként 6 paack, egyesével nem hozható forgalomba.Fogy. ár: 5,40.- euró

 

 Frover Fizz

                              

Vízben oldodó, mangó izű új készítményünk pezsgőtabletta formájában gyorsan, egyszerűen és biztonságosan tölti fel a szervezetét a szükséges energiával. Tablettaként csomagolt kiszerelésének köszönhetően bárhova magunkkal vihető.

Adagolás:                                                                                                                                  Egy doboz 30 tablettát tartalmaz.

 

Fogy. ár: 29,19.- euró

 

A fenti megjelent állításokat az FDA nem étékelte. Az említett termékek nem szándékoznak diagnosztizálni, fájdalmat csillapítani, betegségeket kezelni, gyógyítani vagy megelőzni  semmilyen jellegzetes  betegséget vagy betegségsoportot. Konzultáljon kezelőorvosával, ha bármilyen egészségügyi panasza van.

A fenti árak az ÁFA-t  tartalmazzák!